Camp Lejeune Unveils New Visitors' Center, Main Gate

By: April Davis/ Carly Swain
By: April Davis/ Carly Swain

If you frequent Camp Lejeune's main gate, you've likely noticed significant construction going on. Tuesday WITN got a sneak peek at the brand new visitors' center and main gate on base with the official ribbon cutting aboard Camp Lejeune.

The new 1,900 square feet facility is much more spacious and useful than the former building. That center is now part of a $5.5 million front gate refurbishment.

Lieutenant Rob Stanford says the upgrade will help visitors get through base security faster.

"This is a significant improvement from what we've got right now. The current facility, we've got 4 stations- and it's less than 1,000 square feet. It's going to be a lot faster moving through the process," said Lt. Stanford.

The base commander says this will not help with traffic flow. That will come when the new gate at Bell Fork Road is installed.


You must be logged in to post comments.

Username:
Password (case sensitive):
Remember Me:

Read Comments

Comments are posted from viewers like you and do not always reflect the views of this station.
  • by USMC Retired Location: Camp Lejeune on Jan 25, 2012 at 12:42 PM
    Where I understand that most will not notice (nor care), however, it's Lieutenant Colonel Stanford. Big difference between Lieutenant Colonel and Lieutenant.
WITN

275 E. Arlington Blvd. Greenville, NC 27858 252-439-7777
Copyright © 2002-2016 - Designed by Gray Digital Media - Powered by Clickability 138016233 - witn.com/a?a=138016233
Gray Television, Inc.